مواد خمیر :  برای 6 نفر

آرد ۳ پیمانه

شکر ۱ قاشق چای خوری

نمک ۱ قاشق چای خوری

خمیر مایه ۱ قاشق سوپ خوری

روغن ۱/۲ پیمانه

شیر ۱ پیمانه

تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد

مواد میانی :

سینه مرغ ۱/۲ عدد

گوجه فرنگی ۱ عدد

فلفل دلمه ای ۱ عدد

پودر سیر به مقدار لازم

نمک و فلفل  به مقدار لازم

مواد رومال:

تخم مرغ (زرده) ۱ عدد

کنجد به مقدار لازم

طرز تهیه

 زمان تهیه ۶۰ دقیقه       زمان پخت ۲۰ دقیقه  

۱- شیر رو کمی گرم کنید و شکر رو در شیر حل کنید.مایه ی خمیرو بهش اضافه کنید و بذارید تا عمل بیاد.دقت کنیدد شیرتون گرم باشه تا حدی که دستتون رو نسوزونه.


۲-روغن و سفیده ی تخم مرغ و مایه ی خمیر عمل اومده رو باهم خوب مخلوط کرده


۳-و آرد رو بتدریج بهش اضافه کنید.تا زمانیکه به دستتون نچسبه.ممکنه همه ی ارد لازمنباشه,پس بتدریج اضافه میکنین.

۴-خمیررو خوب ورز میدین به مدت ده دقیقه یااینکه چندبار بکوبین روی میز کارتون.


۵-خوب روشو بپوشونین و بذارین یه جای گرم و نرم بمدت حداقل یکساعت استراحت میدیم تا خمیر ور بیاد.


۶-تواین فاصله مواد میانی رو اماده میکنیم.سینه ی مرغ رو خلال برش زده ...گوجه و فلفل دلمه ای رو هم خرد میکنیم.


۷-توی ماهیتابه کمی کره میریزیم و سینه ی مرغ رو بهش اضافه میکنیم.و تفت میدیم .نمک و فلفل و پودر سیر میزنیم.


۸-سینه ی مرغ خیلی زود میپزه گوجه و فلفل رو بهش اضافه میکنیم.در ماهیتابه رو میذارم تا بپزه و ابش کشیده شه.


۹-مواد میانی رو میریزیم توی ظرف تا سرد بشه.


۱۰-خمیرمون خوب ور اومده پفش رو میخوابونیم ,ویه گلوله ازش برمیداریم و به شکل بیضی باز میکنیم.چندتا برش میزنیم


۱۱-از مواد میذاریم لایه خمیر و میپیچیم


۱۲-زرده تخم مرغ میمایم و کنجد میپاشیم


۱۳-توی فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانی که روشون طلاییش بشه میذاریم.تقریبا بیست دقیقه زمان لازم هست.