مواد اصلی برای 8 نفر

نمک و فلفل به مقدار لازم

خیارشور ریز خرد شده ۱/۲ لیوان

پیازچه خرد شده ۱ لیوان

جعفری خرد شده ۱ لیوان

گردو خرد شده۱ لیوان

ماست خامه ای ۱/۲ لیوان

سس مایونز ۱ لیوان

تخم مرغ پخته ۲ عدد

نان تست ۱۲ عدد

سینه‌ مرغ ۲ عدد

طرز تهیه

زمان تهیه ۲۰دقیقه             زمان پخت ۰دقیقه

۱- سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و به همراه تخم مرغ های پخته ریز خرد شده ، پیازچه خرد شده ، ماست خامه ای ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، خیارشور ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید.

۲- حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید ، مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی ان بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید.

۳- پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود

۴- پس از این مدت از یخچال خارج کرده و با جعفری خرد شده ، مرغ پخته ، گوجه فرنگی گیلاسی ، ذرت ، هویج و هر چیزی که دوست دارید تزئین و سرو کنید.