مواد لازم برای ۴ نفر:
- گوشت گوساله ۷۰۰ گرم
- بادام خلال شده ۱۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد متوسط
- لیمو عمانی به مقدار دلخواه
- زرشک سیاه یک سوم فنجان
- زعفران و نمک به میزان دلخواه
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
خلال بادام را یک ساعت قبل در یک ظرف آب خیس میکنیم.
گوشت را هم به شکل ریز خرد میکنیم.
پیازها را هم ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت میدهیم.
بعد از چند دقیقه گوشتها را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت میدهیم.
زعفران آب کرده را به این مخلوط میافزاییم.
سپس سه لیوان آب را به همراه خلال بادام به ظرف افزوده و میگذاریم تا گوشتها و بادام تقریبا بپزند.
یک ربع قبل از اتمام پخت خورشت، زرشک ها و رب گوجه فرنگی را به طور جداگانه با کمی روغن تفت داده و به خورش میافزاییم و همینطور لیمو عمانی را.
نوش جان