مواد لازم برای طبخ پاستای بروکلی

  • پاستا:۳۰۰ گرم
  • قارچ:۸ عدد
  • کلم بروکلی خرد شده:۱/۵ پیمانه
  • پیاز:۱عدد
  • سیر :۳حبه
  • سس گوجه فرنگی:۲ قاشق غذا خوری
  • نمک ، فلفل قرمز ،آویشن و روغن زیتون به مقدار دلخواه


دستور پخت:

ابتدا پاستاها را داخل قابلمه آب جوش با شعله مناسب میریزیم و مقداری نمک به آن می افزاییم.

 پیاز ها را ریز خرد می کنیم و با ۱ قاشق روغن پیازها را در ماهیتابه تفت می دهیم سپس هم زمان قارچ ها را خرد کرده و بروکلی خرد شده را به پیاز ها اضافه می کنیم بعد از ۴ دقیقه تفت دادن با حرارت بالا ، قارچ ها را اضافه کرده و حرارت را کمی پایین می آوریم ومواد را با هم مخلوط می کنیم.

مقداری نمک و سیر خرد شده و فلفل قرمز به مخلوط سبزیجات اضافه می کنیم ، پاستا را آبکش می کنیم و خوب می شوییم تا کمی سرد شود.  مخلوط سبزیجات را از ماهیتابه خارج می کنیم و دوباره ماهیتابه را گرم می کنیم یک قاشق روغن اضافه کرده و سس گوجه فرنگی را با آویشن کمی تفت می دهیم. سبزیجات را اضافه کرده مرتبا هم می زنیم اگر غلظت سس کمی زیاد است حدود 3 قاشق غذا خوری آب اضافه می کنیم و پاستا ها را به مخلوط سبزیجات و سس اضافه می کنیم.

نوش جان