مواد لازم برای طبخ سبزی پلو میگو:
برنج 3 پیمانه + سبزی پلویی 1استکان + پیاز1عدد + سیر2حبه + گوجه فرنگی 2عدد + میگو پاک کرده 300گرم + سرکه سفید 2قاشق غذا خوری + شوید + جعفری خرد شده2قاشق غذا خوری +زعفران دم کرده نصف استکان + کدو نگینی خرد شده نصف استکان + فلفل دلمه ای خرد شده نصف استکان + نمک، فلفل و آبلیمو به مقدار لازم.

طرز تهیه سبزی پلو میگو:
برنج را از چند ساعت قبل با کمی آب و نمک خیس کنید. در یک قابلمه مناسب، آب و نمک را جوش بیاورید و بعد آب برنج را خالی کنید. سپس برنج را به آب در حال جوش اضافه کنید و بعد از اینکه مجددا آب جوش آمد، سبزی پلو را به برنج اضافه کنید. بعد به صورت کته یا آبکش برنج را دم کنید. بعد از پاک کردن میگو در یک قابلمه تا دو سوم آب+یک قاشق چایخوری نمک و دو قاشق غذا خوری سرکه بریزید و بگذارید کاملا بجوشد.
میگو ها را داخل آب در حال جوش بیندازید و بعد از اینکه کمی صورتی رنگ شدند آنها را آب کش کنید و بگذارید سرد شوند. پیاز را نگینی ریز خرد کنید و در تابه ای کمی روغن بریزید و تفت دهید تا طلایی شود ، سیر را رنده کنید و به پیاز اضافه کنید و همراه زرد چوبه کمی تفت دهید و بعد میگو ها را اضافه کنید و دو طرف میگو را تفت دهید.
گوجه را ریز کنید و داخل تابه بریزید. کمی حرارت زیر تابه را زیاد کنید تا آب گوجه ها کشیده شود. بعد از اینکه کمی سس غلیظ شد، کدو و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را،  همراه شوید و جعفری خرد شده به تابه اضافه کنید و مواد را کاملا هم بزنید. ( دقت کنید که میگو ها در اثر هم زدن له نشوند )
نیمی از زعفران دم کرده را به سس بیفزائید و حرارت را ملایم کنید. درب ظرف را بگذارید تا مواد کاملا بپزند و مزه دار شوند. بعد از اینکه مواد کاملا پختند ( آب آنها کشیده شد و رنگ میگو ها کاملا برگشت ) نمک و فلفل آن را اندازه کنید ، به مقدار دلخواه آبلیمو داخل آن بریزد و هم بزنید.
برنج را در ظرف مناسب بکشید و لابه لای آن را با سس میگو پر کنید و مقداری از میگو ها را روی پلو بچینید و سرو کنید. استفاده از سرکه سفید برای جوشاندن میگو و برای از بین بردن بوی میگو است.
اگر خیلی به بوی میگو حساس نیستید ، جوشاندن میگو در آب و نمک کفایت میکند . ولی اگر خیلی حساس باشید برای از بین بردن بوی میگو ، از یک شاخه خرد نشده کرفس و یک برگ بو درسته نیز استفاده کنید و بعد از آب کش کردن میگو ، کرفس و برگ بو را از آن جدا کنید و دور بیندازید . البته طعم و بوی خود کرفس و برگ بو را نیز باید در نظر داشته باشید!
نوش جان